Uurtje eerder op is top!

Onderdeel van je leven

Maak sporten een onderdeel van je dagelijks leven. Het houdt je fysiek fit tot op latere leeftijd, het gaat snelle veroudering tegen en je wordt mentaal sterker. Door verbetering van jouw conditie heb je meer energie waardoor je meer uit je dag kan halen! Win win!

Mentale ontspanning

Trainen is niet enkel het uitvoeren van een paar oefeningen, het is een proces om jouw lichaam en geest een sterker geheel te laten vormen. Zorg ervoor dat je workout niet alleen een fysieke inspanning is maar ook een mentale ontspanning. Als het mentaal een te grote opgave is, levert sporten juist stress op en dan bereik je nooit jouw persoonlijke doelen. Vraag dan hulp bij een van onze trainers, zij weten op de juiste manier met deze stress om te gaan zodat je negatieve energie kan omzetten in positieve energie.

Uurtje eerder op

Door elke dag te beginnen om een uur eerder op te staan creëer je meer tijd voor jezelf en loop je de hele dag een uurtje voor op de rest. Hierdoor kan jij in de ochtend tijd maken om te doen wat je leuk vindt. HealthCity is doordeweeks al om 7.00 ugeopend, dus wat houdt je tegen!