Aanmelden augustus gratis proefmaand
Meer informatie

De hele maand augustus gratis proberen

aanmelden proefmaand

access_time Nu geopend

Fitness in een gezellige sfeer

HealthCity Oisterwijk is een gezellige fitness club met een open ons kent ons sfeer. De club is eenvoudig te bereiken en de fitness club heeft zijn eigen parkeerterrein. Ben je lid van deze All inclusive fitness club? Dan kun je onbeperkt fitnessen, groepslessen volgen én gratis gebruik maken van faciliteiten zoals zonnebank, sauna, kidsclub en drankjes in onze sfeervolle lounge. Bekijk ons volledige lesrooster.

Wil je na het sporten genieten van een heerlijke massage, dan kan dat uiteraard ook bij ons.

Gegarandeerd resultaat met een Personal Trainer in Oisterwijk

Lukt het maar niet om naar de sportschool te blijven gaan? Of heb je een bepaald doel voor ogen, maar zie je nog geen resultaat? Bij HealthCity in Oisterwijk is het mogelijk om met een Personal Trainer te trainen. Met behulp van onze Personal Trainers in Oisterwijk wordt er gewerkt aan jouw persoonlijke doelen, zoals afvallen, conditietraining of trainen voor een marathon. Voor snel resultaat kies je voor een Personal Trainer in Oisterwijk.

Yoga Studio Oisterwijk

Echte yoga voor iedereen op elk niveau  Je bent altijd welkom bij Yoga Studio Oisterwijk. Onze authentieke yoga lessen worden gegeven door inspirerende leraren.

YOGA STUDIO OISTERWIJK

Je bent altijd welkom bij Yoga Oisterwijk. Onze authentieke yoga lessen worden gegeven door inspirerende leraren. Onze studio is er in alle aspecten op gericht dat je je volledig kunt ontspannen, dat je je veilig voelt en diepe rust kan ervaren.

Wil je beginnen met yoga? Nieuwsgierig, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Dan is deze introductie voor jou.

 

VOORDELEN HEALTHCITY APP

Met de HealthCity App heb je altijd je eigen coach binnen handbereik! Creëer je eigen persoonlijke trainingsschema, doe mee met leuke en effectieve workouts of laat een persoonlijke schema opstellen door een van onze trainers. Onze trainers kunnen je via de app helpen met persoonlijke voedingsadviezen en je progressie bij houden. De App is verkrijgbaar in de appstore en geschikt voor iOS en Android.

FIT IN 2x 30 MIN. TRAINEN PER WEEK MET E-GYM

De eGym workout duurt 30 minuten, waarin je op 8 verschillende toestellen gaat trainen. Wij stellen eenmaal alle toestellen voor je in en elke deelnemer traint en wisselt op hetzelfde moment. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Nieuwsgierig? Vraag dan nu de gratis intake aan!

Gratis intake

Sportschool Oisterwijk

Adresgegevens

Moergestelseweg 36
5062 JW Oisterwijk
Tel. +31 (0) 13 - 5219178
service.oisterwijk@healthcity.nl
Clubmanager: Kristy Wilborts

Openingstijden

07:00 – 23:00 ma t/m do
07:00 –22:00 vrij
09:00 – 18:00 zat/zo

Openingstijden sauna

10:00 – 22:30 ma/woe
11:00 – 22:30 di/do
11.00 - 21.30 vrij
11:00 – 17:30 zat/zo

Openingstijden kinderopvang

09:00 – 12:00 ma/woe/vrij/za/zo