Grand Cafe All Sports

Fusion style restaurant of sportcafé? 

Gastvrijheid en gastronomie zijn de sleutelwoorden van Grand Café All Sports, gevestigd in het pand van HealthCity Amstelveen Zuid. De gast is het uitgangspunt en komt bij  Grand Café All Sports helemaal aan zijn trekken. Niet alleen lijf en leden, maar ook de inwendige mens wordt verwend. Aan de bar of restauranttafel van Grand Café All Sports is het goed toeven en zodra het weer het toelaat op ons zonnige terras. 

De kaart is veelzijdig en de bediening vlot en vriendelijk.Op ieder moment van de dag is de complete  te bestellen. Koffie of lunch, alcoholische versnapering of diner, een goed glas wijn of gezond tussendoortje; alles is mogelijk. Vraag ook naar onze dagelijks wisselende specialiteit! Ook aan de allerkleinsten is gedacht, voor hen een speciaal kindermenu. 

Dezelfde kwaliteit van Grand Café All Sports is tevens verkrijgbaar in het bar-, restaurantgedeelte van de sauna. Reserveren?  Reserveren is niet noodzakelijk, maar kan wenselijk zijn. Grotere gezelschappen adviseren wij wel te reserveren! Feesten & partijen  Op zoek naar een locatie voor jouw feestje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Ook zijn onze exclusieve gerechten af te halen en behoort catering aan huis tot de mogelijkheden.

Wij informeren je graag verder!

Grand Café All Sports & HealthCity Amstelveen Zuid