Sportschool Amstelveen Premium

Premium

access_time Nu geopend

Fitness voor jong en oud

HealthCity Amstelveen Premium is een unieke, moderne sportschool met uitgebreide en luxe faciliteiten op het gebeid van zowel inspanning als ontspanning. De sportschool beschikt over voldoende en gratis parkeergelegenheid voor de deur en is gelegen aan de rand van Amstelveen op een eenvoudig bereikbare plek.

Onbeperkt fitnessen en uitgebreide wellnesscomplex

Ben je al lid van deze Premium club? Dan kun je onbeperkt fitnessen, groepslessen volgen én gratis gebruik maken van het uitgebreide wellnesscomplex met onder andere: een zwembad, sauna, jacuzzi en kruidenbad.

GEGARANDEERD RESULTAAT MET PERSONAL TRAINING

Bereik je doel met een Personal Trainer. Heb je een doel voor ogen bij het sporten? Een Personal Trainer kan je dan goed helpen. Alle trainers bij HealthCity zijn gediplomeerde en gecertificeerde Personal Trainers. Zij helpen jou met een persoonlijk uitgewerkt trainingsschema dat voldoet aan jouw doelstellingen, rekening houdt met je gezondheid en je extra motiveert. Zo bereik je sneller jouw doel op een verantwoorde wijze.

OUTDOOR BOOTCAMP PARK AMSTELVEEN PREMIUM

HealthCity Amstelveen is de allereerste keten in Nederland met een outdoor Fitness en Bootcamp. Dit stoere park staat heeft een waanzinnig gaaf parcour met allemaal vette apparaten een heus trackfield. Hier kan je als obstacle, bootcamp of hardloop fan heerlijk in de buitenlucht werken aan je kracht en conditie.

GROEPSLESSEN HEALTHCITY AMSTELVEEN PREMIUM

Heb je geen zin om alleen te gaan trainen? Start dan met groepslessen bij HealthCity Amstelveen Premium en ervaar deze energieke trainingsbeleving. Makkelijke choreografieën, opzwepende muziek en uitdagende workouts vind je op ons rooster. Onze groepslessen zorgen ervoor dat je het maximale uit jezelf haalt.

Sportschool Amstelveen Premium

Adresgegevens

Escapade 1
1183 NM Amstelveen
Tel. +31 (0)20-3031450
amstelveen.premium@healthcity.nl
Clubmanager: Tom Moos

 

06.30 - 23.00 | ma t/m vr
08.00 - 20.00 | za & zo