Waarom de Transformation Challenge

06 May 2014

„De Transformation Challenge is het resultaat van een unieke samenwerking tussen internationale fitness & wellness experts Jennifer Halsall (HealthCity), Berry de Mey (Berry de Mey Nutrition) en mijzelf (Evolution Fitness Concepts). Wij hebben gezocht naar een antwoord op de vraag hoe een eerlijk, werkbaar en compleet trainings- en voedingsprogramma er uit zou moeten zien, dat niet alleen toegankelijk is voor iedereen, maar ook waarbij de deelnemer leert de juiste keuzen te blijven maken. Zodat de gewenste resultaten blijvend zijn en/of constant verbetert kunnen worden. 

Vanuit onze eigen passie, kennis en expertise hebben wij altijd al een gezamenlijk doel voor ogen gehad: Mensen inspireren, leren en coachen het maximale uit hunzelf te halen. Of dit nu op fysiek, mentaal, emotioneel vlak is. Door onze gedeelde visie op training, voeding, supplementen, gedrag en coaching te combineren hebben wij een 8 weeks programma weten te creëren waarbij de deelnemer leert zijn of haar eigen personal trainer en life coach te worden. 

Het E-boek wat men, na inschrijving, ontvangt bestaat uit 3 delen. In het eerste deel krijg je uitleg hoe de Transformation Challenge werkt en de kennis die je nodig hebt om het maximale resultaat te kunnen boeken, tijdens maar zeker ook na de 8 weken. In het tweede deel vind je het Transformation Challenge Playbook. Hierin krijg je stap voor stap uitleg wat je per fase en per week moet doen op het gebied van training, voeding & supplementen, herstel en mental coaching. Alles eenvoudig uitgelegd, gestructureerd en ondersteund met handige tips en inzichten. In het laatste deel van het boek vind je alles wat je verder nog nodig hebt om tot een succesvol resultaat te komen, zoals trainingsprogramma’s, een oefeningen bibliotheek, maaltijd planner, recepten index, logboek, etc.

Het mooie van deze Transformation Challenge is dat het een compleet pakket en programma is voor een zeer betaalbare prijs. Je krijgt naast het E-book ook de juiste voedingssupplementen voor 8 weken en 2 maanden toegang tot een HealthCity club. Maar je kan natuurlijk ook de Challenge ook op je eigen club doen."

Mark de Wit – Co Developer Transformation Challenge | Evolution Fitness Concepts

Kijk hier voor meer informatie en inschrijven.