Urban Runners test de Transformation Challenge

06 May 2015

Met spierpijn in mijn armen kan ik jou vertellen dat ik afgelopen week ben begonnen aan de transformation challenge bij HealthCity. Wat houdt dat precies in? Dat ik na 8 weken een betere versie van mijzelf word. Hoe? Door minimaal 5 a 6 keer per week te trainen en vooral te letten op mijn voeding. Waarom begin ik hieraan? Omdat ik deze zomer ook een hotbody wil en normaal gesproken als een kip zonder kop door de gym loop zonder een idee te hebben wat ik nou eigenlijk aan het doen ben. HealthCity gaat mij helpen om mijn doel te bereiken.

Het programma bestaat uit 8 weken trainen, supplementen van Berry de Mey, een boek van 400 pagina’s vol met tips & trics (hoe ik moet trainen en eten) en begeleiding van een personal trainer. De Transformation Challenge is onderverdeeld in 5 verschillende fasen.

  • Prep
  • Foundation
  • Build I
  • Build II
  • Burn

Vorige week heb ik de eerste fase afgerond. In deze fase heb ik mijzelf goed kunnen voorbereiden op de komende 8 weken. Samen met personal trainer Jeroen heb ik mijn doel besproken en advies gekregen hoe ik deze het beste kan bereiken. Deze eerste week is echt essentieel voor het trainingsprogramma, want ik kan/mag hier niet onvoorbereid aan beginnen.

De komende 8 weken ga ik jullie wekelijks op de hoogte houden over mijn learnings. Denk je dat ik na 8 weken een foto kan posten van mijn hotbody? Wil jij ook graag beginnen aan de transformation challenge of wil je nog meer informatie? Klik dan hier.

Volg @urbanrunnersnl en @larstibben op Instagram.