Transformation Challenge resultaat van jaren ervaring en gebundelde krachten.

12 May 2014

Met trots vertel ik iedereen over de HealthCity Transformation Challenge. Niet alleen omdat het een unieke manier is om in acht weken het maximale resultaat te behalen, maar vooral waarom ik er persoonlijk bij betrokken ben en 100% achter het concept sta.

Iedereen die mij kent weet dat ik een perfectionist ben. Ik neem geen genoegen met minder dan het beste. Dit is de filosofie van Berry de Mey Nutrition en was ook de inzet toen het idee ontstond de Health City Transformation Challenge te ontwikkelen. Ik kan niet anders dan te benoemen dat ik mij met regelmaat erger aan beloftes van zogenaamde “fitness-deskundigen”. Naast dat het praktisch onmogelijk is wat er vaak beweerd wordt is de belangrijkste reden hiervoor dat het ook vaak niet verantwoord is of zelfs ronduit ongezond is! Al 35 jaar heb ik ervaring met “in shape” komen en blijven. Niet alleen voor mijzelf, maar ook met mensen die ik begeleid heb. Zo heb ik alle zin en onzin in de jaren voorbij zien komen van initiatiefnemers die vaak alleen uit commercieel belang handelen. Begrijp me goed, natuurlijk heeft de HealthCity ook commerciële belangen. Net zoals Berry de Mey Nutrition dat ook heeft. Het verschil is dat wanneer er gehandeld wordt vanuit passie en geloof in hetgeen waarmee je bezig bent het resultaat op ieder vlak optimaal is. Het gaat hierbij om kwaliteit en lange termijn resultaten. Je zal daarom begrijpen dat ik alleen samenwerk met mensen die op hun vakgebied de zelfde eisen stellen. Jennifer Halsall (HealthCity) en Mark de Wit (Evolution Fitness Concepts) zijn dit soort mensen. Zowel zakelijk als privé kennen wij elkaar al jaren en weten dat wij, als het gaat over voeding, training en supplementen op de zelfde level zitten. Vaak discussiëren wij over diverse onderwerpen, houden elkaar scherp en leren van elkaar. De HealthCity Transformation Challenge is voor ons dan in dat opzicht een logisch gevolg van onze relatie.

Wij zijn laaiend enthousiast over het resultaat van onze gebundelde kennis en ervaring. Nu kan jij profiteren van een programma dat is beproefd, betrouwbaar en verantwoord is! Volg het programma en het resultaat in acht weken zal je verbluffen. Dat is 1. Als tweede, en voor ons als fitnessexperts minstens net zo belangrijk, zal het bovenal leren hoe je voor eens en voor altijd een fitter en gezonder lichaam kan krijgen.

Ik zeg niet dat het makkelijk is, maar zeker wel mogelijk! En wanneer het jou lukt zal je versteld staan over waar jij niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk toe in staat bent.

Durf jij de uitdaging aan met jezelf en andere deelnemers? Ben jij klaar voor jouw nieuwe “look & feel”? Wij wel. En zijn benieuwd naar wat jij kan!

Berry de Mey

Enthousiast? Meld je dan nu hier aan voor de Transformation Challenge!