Personal Training review

21 February 2017

Wil jij een stukje schrijven voor op mijn persoonlijke site van HealthCity. Deze vraag kreeg ik van Martijn. Wat een eer, het geeft direct weer wat voor een relatie wij in het afgelopen jaar met elkaar hebben opgebouwd. Niet alleen professioneel maar duidelijk ook een van vriendschap.

Door de jaren heen heb ik meerder pogingen gewaagd om zelf te gaan trainen. Deze met wisselend succes. Fitness was niet echt iets waar mijn hart lag. Liever deed ik iets anders zoals bijvoorbeeld tennissen. Maar dat verwaterde ook.

Het gevolg was een ontevredenheid over mijn lichaam. Zeker de afgelopen jaren veel te veel van het leven genoten. Te veel uiteten met de bijbehorende alcohol had er voor gezorgd dat ik niet echt meer in vorm was.

Met de ervaring van het zelf trainen leek het me een goed idee om het deze keer eens iets anders te proberen en te gaan trainen met iemand die er verstand van heeft.

Dit leidde tot een proefles met een personal trainer bij Healthcity. Het enthousiasme van de trainster die we toen hadden was aanstekelijk. “We” aangezien ik begonnen ben met trainen met mijn vrouw. Mijn vrouw bleef bij personal trainer Brigitte en ik ging naar Martijn. Dit op aanraden van Brigitte.

Dit bleek een schot in de roos. Martijn is uitermate professioneel en weet het beste in mij naar boven te halen. Het trainen met hem is inmiddels beland bij krachttraining. Niet om een of ander Hulk te worden maar omdat ik aangegeven heb meer atletisch te willen zijn.
Het schema dat we doorlopen hebben heeft hij goed doordacht en ten uitvoer gebracht, met als resultaat dat ik 15 Kg ben afgevallen en er een stuk gespierder uit zie.
Als er iemand tevreden is over het behaalde resultaat dan ben ik dat wel.

De begeleiding van Martijn houdt niet op bij alleen maar sporten. Het is een combinatie van voedingsadvies en mentale ondersteuning met een zeer prettige sfeer die hebben geleid tot het beoogde resultaat.

Door de intensieve trainingen is er ook een vriendschap ontstaan. Martijn is een vriendelijke, sociale jongen die graag wat extra’s doet. Hij weet precies wat hij doet en is een leuke trainer voor zowel de beginnende als gevorderde sporter.

Martijn, bedankt voor alles en ik hoop dat we nog lang samen mogen trainen.