No More Excuses!

16 February 2015

Het jaar 2015 is nu al twee maanden rijker en waarschijnlijk heb je jezelf al een keer of tien afgevraagd of dit nu misschien wél het moment is om te starten met sporten. De redenen om het wel te doen zijn voor jezelf vaak duidelijk, de redenen om het niet te doen uiteindelijk doorslaggevend. Terwijl dit andersom moet zijn!

Alles wat je graag wil hebben of bereiken kost nou eenmaal inzet en tijd, het komt niet zomaar aangewaaid. En laten wij dan net hetgeen hebben om ook jou naar de sportschool te laten komen om dit te realiseren! Wel of geen ervaring, alleen of in groepsverband sporten, binnen of buiten, het maakt allemaal niet uit. No more excuses!

Ook dit jaar staan wij weer klaar met een op maat gemaakt programma voor jou. Om sneller resultaat te zien is het belangrijk te variëren met je trainingsprikkel. Blijf niet stug alleen maar fitnessen maar probeer ook eens een les uit. En deze lessen zijn niet alleen voor de dames! Onze nieuwste les Boxercise is voor iedereen een uitdaging, de Bootcamp is voor onze bikkels die wel tegen een stootje en een druppel regen kunnen. Toch liever iets op toffe muziek? Laat je inspireren door de Les Mills lessen waarin je getest wordt op duurkracht, snelkracht balans en conditie, of onze eigen Crosstraining! Wanneer jij jezelf écht niet over de drempel van je voordeur heen krijgt zijn er ook altijd nog de Personal Trainers die jou zeker weten te motiveren.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs en laat dit jouw start zijn!