Nieuw! S-Drive Performance Trainer

23 January 2017

Verbeter sled-pushes

Het unieke design heeft een stevige, ingebouwde stang die het trekken en duwen van de sled simuleert, zonder dat er ruimte nodig is die voor een traditionele sled wordt gebruikt.

Vergroot weerstandstraining

Een parachuterem met meerdere standen geeft gebruikers het gevoel van echte parachuteweerstand, perfect voor verzetssprinttrainingen zonder extra uitrusting of toegang tot een groot veld of pad.

Vergroot behendigheid

Atleten kunnen voorwaartse, zijdelingse en achterwaartse bewegingen uitvoeren om de neuromusculaire ontwikkeling te vergroten en behendigheid te verbeteren. Grote handvatten bieden stabiliteit terwijl gebruikers snel wisselen tussen atletische bewegingen.

Breng sprinten op een hoger plan

De 7-graadse hellingen en natuurlijke grondreactiekracht zijn ideaal om kracht en explosiviteit in sprinttraining op te bouwen zonder de natuurlijke pas van de atleet te veranderen.

Optimaliseer je gestalte

Het intuïtieve, moeiteloos aanpasbare harnas maakt het mogelijk om alle bewegingen te maken. Het unieke design helpt gebruikers met het verfijnen van hun gestalte terwijl coaches meerdere sprintfases observeren, de weerstand aanpassen en één-op-één feedback geven.