Jan Kooijman opent HealthCity Kralingen

18 January 2016

Wat een feest afgelopen zaterdag tijdens de officiële heropening van sportschool HealthCity in Rotterdam Kralingen. Niemand minder dan fanatiek lid Jan Kooijman had de eer om het lint door te knippen en samen met alle leden te proosten op een prachtige nieuwe club en een nieuw sportief en gezond 2016!

HealthCity Kralingen heeft afgelopen maanden haar gehele club verbouwd en mag zich nu echt de mooiste club van Rotterdam noemen. De club biedt naast de uitgebreide fitness en groepslesfaciliteiten ook veel extra faciliteiten zoals de luxe binnen en buiten wellness, zwembad, beautysalon, kapper en grand café. Over het fitnessaanbod is Daniëlle Schippers, manager van HealthCity Kralingen extra trots: “Wij hebben nu het meest moderne fitnessapparatuur en onze fitnessoppervlakte is verdubbeld”.

Samen sporten is leuker

Train samen met je vrienden in de uitgebreide fitness, doe een high intensity workout op de verschillende krachtapparaten of werk aan je conditie in onze gave spinningzone! Volgens Daniëlle zal ook jij verslaafd raken aan de vele gave trainingsmogelijkheden wat deze club heeft te bieden. Kortom, HealthCity Kralingen is dé oplossing voor iedereen die wil afslanken, een gespierder lichaam wil verkrijgen of als jij je bijvoorbeeld wil voorbereiden op een groot hardloopevent. Heb je behoefte aan een stok achter de deur, dan is een personal trainer iets voor jou. HealthCity Kralingen biedt een groot aanbod aan personal trainers.

Kom bij ons sporten en ontspannen

Je kan een weekje geheel vrijblijvend kennismaken met HealthCity Kralingen. Maak gebruik van de gratis weekpas via healthcity.nl om je direct aan te melden en maak gebruik van alle luxe faciliteiten zoals het zwembad, de uitgebreide wellness en uiteraard de overige fitness en groepslessen.