Alles wat je moet weten over DNAfit

25 August 2014

Over DNAFit test

DNAFit biedt een eenvoudige DNA-test voor gezondheid, fitness en dieet. Wij identificeren de genetische aanleg van een individu voor een sport- en fitnessprofiel, een dieetplan en een trainingsadvies via een test waarbij je een wattenstaafje langs de binnenkant van je mond haalt.  Dit DNAFit analyserapport is volledig gebaseerd op genetica. Hiermee optimaliseer je je training waardoor je effectiever gaat trainen en de beste mogelijke resultaten bereikt.

Wat kan ik leren van mijn DNAFit test?

Jouw DNAFit test neemt een wetenschappelijke duik in een aantal belangrijke zaken. Jouw unieke DNAFit test wijst uit wat jouw genetische kracht, uithoudingsvermogen, potentieel risico op letsel, herstelsnelheid, persoonlijk hersteltijd na het sporten, voedingsbehoeften en potentieel aerobe (VO2 max) is.  Het DNAFit Diet geeft jou hapklare informatie met betrekking tot jouw voedsel- en vitamine-inname waardoor een ideaal dieet voor jouw genen opgesteld kan worden. Je krijgt informatie over of je gevoelig bent voor koolhydraten, verzadigd vet, lactose, gluten, zout, cafeïne en alcohol. Maar ook jouw behoefte aan anti-oxidanten, je detox-vermogen en je persoonlijke voedingsbehoeften. Plus je ontvangt een 12-weken dieetplan met recepten van voedingsdeskundigen.

Hoe betrouwbaar zijn de resultaten van DNAFit?

De DNAFit resultaten zijn de interpretatie van een expert op basis van gepubliceerde studies. Deze test is de beste beschikbare kennis over het verband tussen genetica en lichaamsbeweging.  

Wat vertelt DNAFit mij over mijn gezondheid?

DNAFit tests zijn niet ontworpen om te worden gebruikt voor de algemene gezondheid of voor medische doeleinden. Ze zijn alleen gericht op die genen die een rol spelen in ons sport- en dieetprofiel.  

Wat gebeurt er met mijn DNA na de test?

Na de test wordt jouw DNA veilig vernietigd volgens ons laboratoriumkwaliteitshandboek en -proces.  

Hoe garanderen jullie mijn privacy?

DNAFit is een onderdeel van DNAFit Lifesciences Ltd dat is geregistreerd bij de DATA Protection Commissioner in het Verenigd Koninkrijk. DATA Protection handhaven wij binnen ons bedrijf ten zeerste.   

Testen jullie al mijn DNA?

Nee, wij testen alleen de genen die betrekking hebben op het sport- en dieetprofiel en die wij uitleggen in het persoonlijke rapport. Er wordt niet getest op andere genen.