Tough Ten Miles Farmers Fun

De Tough Ten Miles – Farmers Fun in Oisterwijk gaat haar derde editie tegemoet.

Inmiddels is de Farmers Fun een begrip in Oisterwijk en haar bosrijke omgeving geworden en mogen we de veelzijdigheid van het parcours weer optimaal gebruiken om de deelnemers uit te dagen op een groot aantal hindernissen.   

Deelnemers en toeschouwers worden welkom geheten op het event terrein van Streekpark Klein Oisterwijk. Direct in het zicht en op korte loopafstand worden te gekke hindernissen gebouwd, waar de deelnemers zich een weg over-, onder- of doorheen moeten zien te banen en de toeschouwers kunnen genieten van de geleverde strijd en het getoonde spektakel.    

Iedereen is uitgenodigd om na het event een lekker biertje mee te drinken en te genieten van een heerlijke barbecue met toffe muziek.    

De Tough Men en Dirty Ladies kiezen voor 5 Miles of voor de totale run van 10 Miles. De KIDS in de leeftijd 4 tot en met 13 jaar worden uitgedaagd op een eigen parcours met eigen afstanden.

Jij als HealthCity lid kan zich via deze link inschrijven en ontvangt op basis van actiecode: TTM2015FFHEALTHCITY €5,- korting!