Sappi

De leukste sapbar in hartje Rotterdam! Wij bieden een breed assortiment aan, met gezonde en verse smoothies, juices, sandwiches, salades en shots.

Soms kan je wel wat extra energie gebruiken, ons behulpzame personeel staat klaar voor jou. Laat ze jou helpen bij het vinden van waar jij zin in hebt. We willen je graag inspireren en uitdagen om nieuwe smaken uit te proberen, zodat je vol energie de deur uit loopt!

Wij gebruiken uitsluitend verse producten. Alle smoothies, juices, sandwiches, salades etc. worden ter plekke bereid. Wij vinden dat gezond eten snel klaar moet zijn en makkelijk om mee te nemen!

Speciaal voor de SPORTERS hebben we een boost of proteïne die je kunt toevoegen aan je smoothie of juice. Je kunt kiezen voor een natuurlijke variant zoals hennep of spirulina, ook hebben wij Whey isolaat zonder kleurstoffen en toegevoegde suikers! Dus zeker de moeite waard om even langs te komen na je workout!

Weinig tijd? Je kunt ons altijd even bellen van te voren dan zetten we de bestelling voor je klaar (010-230 62 68).

Detoxen? Wij bieden detox sapkuren aan van 3,5 of 7 dagen. Voor meer informatie neem een kijkje op de website. www.sappirotterdam.nl.

Sappi
Binnenwegplein 2b
3012 KA Rotterdam

010-2306268

info@sappirotterdam.nl
www.sappirotterdam.nl
insta: sappirotterdam