MALS

Speciaal voor de leden van HealthCity ontvang je 1 euro korting op iedere bestelling bij MALS. Gebruik hiervoor de kortingscode PRIMALFOODS14.

Dit is MALS

Lekker en gezond eten zonder zelf te koken

Heb je niet altijd de tijd of inspiratie een gezonde en lekkere maaltijd op tafel te zetten maar wil je wel lekker en gezond eten? Dan kook ik graag voor jou! Ik kook iedere dag een lekkere en gezonde maaltijd, vers, van het seizoen en zoveel mogelijk biologisch. Deze bezorg ik vervolgens bij je thuis of op kantoor. Ik houd graag rekening met speciale dieetwensen of voedselallergieën. Ook kook ik op verzoek met alle plezier gezonde kindermaaltijden.

GEZOND ETEN MET VEEL VERSE GROENTEN

Ik kook elke dag iets anders. Vaak gerechten die veel aandacht en een lange bereiding vergen, iets waar we tegenwoordig nauwelijks tijd meer voor hebben. Wat we eten kan onze gezondheid sterk beïnvloeden. Daarom gebruik ik veel verse groenten en andere gezonde ingrediënten. Zo eet je elke dag gezond en gevarieerd. Geen vette of ongezonde kant-en-klaar maaltijden, maar eerlijk, homemade comfortfood. Alle maaltijden worden met liefde, tijd en aandacht bereid met zoveel mogelijk producten van lokale leveranciers.

DUURZAAM EN VERANTWOORD ONDERNEMEN

Milieubewust ondernemen is belangrijk voor MALS. Zo maak ik gebruik van duurzame verpakkingen, deze zijn gemaakt van papierpulp van hernieuwbare en duurzame bronnen, als grondstof FSC gecertificeerd en volledig composteerbaar. Het plastic wat ik gebruik is plastic dat gemaakt wordt uit natuurlijke producten, zoals zetmeel van aardappels of maïs, danwel uit cellulose. Bioplastic is van nature ook composteerbaar. Bovendien gebruik ik zoveel mogelijk lokale, biologische ingrediënten van het seizoen. Ook het vlees wat ik bereid is biologisch-, of scharrelvlees. Doordat jij je bestelling van te voren plaatst weet ik precies wat ik moet inkopen en voorkomen we dat er veel voedsel wordt weggegooid.