Vacature Zwemles instructeur ABC - Amstelveen

HealthCity Amstelveen Premium

Zwemlesinstructeur ABC

Amstelveen - freelance - per direct


Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde zwemlesinstructeur! Zorg jij ervoor dat iedereen elke les staat te springen om het water in te gaan? En ben je goed in omgang met kinderen? Dan hebben wij een leuke uitdaging voor jou!

Zwemlesinstructeur ABC bij HealthCity
Als zwemlesinstructeur houd je actief toezicht tijdens de lessen. Je kijkt mee en zorgt dat het zwemmen veilig verloopt. Onze kleine waterratjes moedig je aan en motiveer je gedurende de lessen. Vol plezier zorg jij ervoor dat de kinderen nieuwe zwemskills leren en elke week staan te springen om les van jou te krijgen. Dankzij jou leert iedereen met plezier zwemmen!


Persoonlijk profiel
Je bent servicegericht en bent goed in omgang met kinderen. Met jouw positieve houding maak je iedereen razend enthousiast voor het water. Jouw klantvriendelijkheid en dosis enthousiasme zorgen ervoor dat iedereen na het zwemmen voldaan naar huis gaat. Maar jij biedt meer. Heb jij:

  • Ervaring in lesgeven?
  • Een diploma Zwemonderwijzer ABC?
  • Goede dosis overtuigingskracht, waardoor je iedereen weet te motiveren?
  • Coachende vaardigheden?
  • Communicatieve vaardigheden, een groot empathisch vermogen en integriteit?
  • Een proactieve houding, waarmee je de kwaliteit en service naar een hoger niveau tilt? Dan is dit wellicht wel jouw nieuwe uitdaging!Wat bieden wij:
Naast deze uitdagende functie bieden we je ook het volgende:

  • Gezellige teamuitjes en een inspirerende werkomgeving.
  • Je maakt deel uit van een groeiend bedrijf met circa 300 medewerkers, waar met veel energie en een actieve houding wordt gewerkt.
  • Marktconform salaris.
  • Je mag gratis gebruik maken van alle faciliteiten van jouw HealthCity vestiging.

Solliciteer nu

Voel jij je aangesproken?

Herken jij jezelf in het profiel en is dit dé nieuwe uitdaging die je zoekt? Stuur dan direct je sollicitatiebrief en CV! Je hoort binnen een week van ons, beloofd.

Solliciteer direct

Waarom werken bij HealthCity?

De fitnesswereld is altijd in beweging. Dat maakt werken bij HealthCity extra leuk, omdat we continue bezig zijn met vernieuwen en verbeteren. Samen met 300 HealthCity medewerkers streven we ernaar om de meest luxueuze fitnessketen van Nederland te worden. Jouw collega’s bij HealthCity zijn gedreven, bruisen van energie en gaan informeel met elkaar om. Samen even een balletje slaan op de tennisbaan is zeker mogelijk (en gratis, want als je werkt bij HealthCity mag je onbeperkt trainen in de sportclub). Wil je werken in een groeiende, dynamische organisatie met een sterke focus op service? Dan ben je hier op de juiste plek.

Solliciteer nu