Vacature Service medewerker - Den Haag

HealthCity Den Haag

Service Medewerker

Vanaf 4 uur p.w.

HealthCity Den Haag Premium


Als service medewerker ben je het eerste visitekaartje voor de organisatie en sta je daarom op een zeer beleefde en klantvriendelijke wijze de clubleden te woord. Je informeert de clubleden over de mogelijkheden binnen HealthCity en beantwoordt vragen of neemt klachten en/of opmerkingen in behandeling. Verder verricht je allerlei voorkomende administratieve werkzaamheden aan de receptie. Je controleert de club op netheid (en ruimt op waar nodig), benadert leden m.b.t. extra diensten die HealthCity te bieden heeft en ondersteunt het salesproces.


Doel van de functie


 1. Het streven naar ledentevredenheid door optimale service te bieden aan de clubleden.
 2. Het ondersteunen van het salesproces door het benaderen van leden over HealthCity diensten en het inplannen hiervan.
 3. Controleren van de fitnessruimtes op netheid en indien nodig verricht je opruim- en schoonmaakwerkzaamheden binnen de club waardoor de clubleden de club als schoon en hygiënisch ervaren.


Persoonlijk profiel

 • Je bent een enthousiaste medewerker, hebt goede communicatieve vaardigheden, goede mensenkennis en bent servicegericht ingesteld.
 • Je bent iemand die dagelijkse werkdoelen wil bereiken, dan wel te overtreffen zodat de verwachtingen van clubleden worden overtroffen.
 • Je hebt ervaring met administratieve werkzaamheden en kennis van computerprogramma’s.
 • Ervaring met fitness en sales is een pré.
 • Je bent vriendelijk, enthousiast met een energieke uitstraling en representatief.
 • Je gaat probleemoplossend te werk.
 • Je bent flexibel inzetbaar, vriendelijk en representatief.
 • Je affiniteit met sport en kan hier met passie over praten. Een fitness, groepsfitness of personal training passie, is een pré.
 • Je bent zeer flexibel qua werktijden, wisseldiensten en weekenddiensten zijn onderdeel van de functie.

Solliciteer nu

Enthousiast geworden?

Herken jij jezelf in het profiel en is dit dé nieuwe uitdaging die je zoekt? Stuur dan direct je sollicitatiebrief en CV! Je hoort binnen een week van ons, beloofd.

Solliciteer nu

Waarom werken bij HealthCity?

De fitnesswereld is altijd in beweging. Dat maakt werken bij HealthCity extra leuk, omdat we continue bezig zijn met vernieuwen en verbeteren. Samen met 300 HealthCity medewerkers streven we ernaar om de meest luxueuze fitnessketen van Nederland te worden. Jouw collega’s bij HealthCity zijn gedreven, bruisen van energie en gaan informeel met elkaar om. Samen even een balletje slaan op de tennisbaan is zeker mogelijk (en gratis, want als je werkt bij HealthCity mag je onbeperkt trainen in de sportclub). Wil je werken in een groeiende, dynamische organisatie met een sterke focus op service? Dan ben je hier op de juiste plek.

Solliciteer nu