Vacature Membership Consultant - Amstelveen

HealthCity Amstelveen Premium

Membership Consultant

Amstelveen Premium - 32 tot 40 uur per week - per direct


Ben jij commercieel ingesteld en breng je met jouw spontane overtuigingskracht graag mensen in beweging? Ben jij de salestijger die altijd klantvriendelijk gericht is? Dan is HealthCity per direct op zoek naar jou!


Membership Consultant bij HealthCity
Als Membership Consultant ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe clubleden. Je werkt zeer zelfstandig, maar kan ook in teamverband werken. Je legt direct verantwoording af aan de clubmanager over de door jouw behaalde targets en gegenereerde prospecten. Af en toe kun je werkzaam zijn op evenementen die bijdragen aan een groei van de leden. Je beschikt over een hoge mate van prestatiegerichtheid, je bent commercieel ingesteld en vindt het geen probleem om enkele avonden per week te werken.

Even concreet, dit is wat je doet:

 • Je bent verantwoordelijk voor het werven en inschrijven van nieuwe clubleden voor HealthCity.
 • Je geeft rondleidingen op de club en staat telefonisch (potentiële) leden te woord.
 • Je doet strategische voorstellen om het ledenaantal te doen groeien en implementeert en/of voert deze uit na goedkeuring van de clubmanager.


Persoonlijk profiel
Je combineert graag je passie voor sport met sales. Je bent vriendelijk, geeft altijd goede service en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels. Maar jij biedt meer: Ben jij:

 • Een echte strategische creatieveling die met nieuwe ideeën zowel nieuwe leden aantrekt als behoud?
 • Een collega die begrijpt dat je veel dingen zelfstandig kunt doen maar door collega’s te betrekken je nog veel verder kan komen?
 • Gedreven om zelfstandig de Memberschipafdeling te runnen en heb je minimaal 2 jaar saleservaring?
 • De topper die onze sales naar een hoger niveau weet te brengen?
 • Iemand die graag met een flexibel rooster werkt? Dan is dit misschien wel jouw nieuwe baan!

Wat bieden wij:
Naast deze uitdagende functie bieden we je ook het volgende:

 • Opleidingen en trainingen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling om de allerbeste te worden en te blijven.
 • Je maakt deel uit van een groeiend bedrijf met circa 300 medewerkers, waar met veel energie en een actieve houding wordt gewerkt
 • Marktconform salaris met additionele bonussen op basis van te behalen targets.
 • Gratis gebruik van alle faciliteiten bij HealthCity.

Solliciteer nu

Voel jij je aangesproken?

Herken jij jezelf in het profiel en is dit dé nieuwe uitdaging die je zoekt? Stuur dan direct je sollicitatiebrief en CV! Je hoort binnen een week van ons, beloofd.

Waarom werken bij HealthCity?

De fitnesswereld is altijd in beweging. Dat maakt werken bij HealthCity extra leuk, omdat we continue bezig zijn met vernieuwen en verbeteren. Samen met 300 HealthCity medewerkers streven we ernaar om de meest luxueuze fitnessketen van Nederland te worden. Jouw collega’s bij HealthCity zijn gedreven, bruisen van energie en gaan informeel met elkaar om. Samen even een balletje slaan op de tennisbaan is zeker mogelijk (en gratis, want als je werkt bij HealthCity mag je onbeperkt trainen in de sportclub). Wil je werken in een groeiende, dynamische organisatie met een sterke focus op service? Dan ben je hier op de juiste plek.

Solliciteer nu