Vacature Instructeur Aquarobics

HealthCity Toolenburg

Instructeur Aquarobics

HealthCity Toolenburg, maandag en/of zaterdagochtend, per direct


Ben jij een enthousiaste aquarobics instructeur, voel jij je als een vis in het water en vind je het leuk om mensen te motiveren?


Groepslesinstructeur Aquarobics

Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Aquarobics instructeur die onze leden stimuleert tot het actief en frequent deelnemen aan de groepslessen. Je vangt en introduceert nieuwe en/of potentiële leden tijdens hun eerste kennismaking. Je moedigt, enthousiasmeert en motiveert onze bestaande leden gedurende je lessen. De les zal elke maandag en/of zaterdag ochtend plaatsvinden.


Wie zoeken wij:

  • Ervaring in lesgeven
  • Een ondernemer die proactief werkt aan de kwaliteit en het serviceniveau van zijn sessies.
  • Iemand met overtuigingskracht, die mensen kan motiveren en commercieel is ingesteld.
  • Een communicatief vaardig persoon, met een groot empathisch vermogen en integriteit.
  • Een persoon die beschikt over adviserende en coachende vaardigheden.Wat bieden wij:
Naast deze uitdagende functie bieden we je ook het volgende:

  • Je maakt deel uit van een groeiend bedrijf met circa 300 medewerkers, waar met veel energie en een actieve houding wordt gewerkt.
  • Marktconform salaris.
  • Je mag gratis gebruik maken van alle faciliteiten bij jouw HealthCity vestiging.

Solliciteer nu

Voel jij je aangesproken?

Herken jij jezelf in het profiel en is dit dé nieuwe uitdaging die je zoekt? Stuur dan direct je sollicitatiebrief en CV. Je hoort binnen een week van ons, beloofd. Reageer dan snel via: jeroen.vanhaaster@healthcity.nl t.a.v. Jeroen van Haaster – Club Manager.

Solliciteer nu

Waarom werken bij HealthCity?

De fitnesswereld is altijd in beweging. Dat maakt werken bij HealthCity extra leuk, omdat we continue bezig zijn met vernieuwen en verbeteren. Samen met 300 HealthCity medewerkers streven we ernaar om de meest luxueuze fitnessketen van Nederland te worden. Jouw collega’s bij HealthCity zijn gedreven, bruisen van energie en gaan informeel met elkaar om. Samen even een balletje slaan op de tennisbaan is zeker mogelijk (en gratis, want als je werkt bij HealthCity mag je onbeperkt trainen in de sportclub). Wil je werken in een groeiende, dynamische organisatie met een sterke focus op service? Dan ben je hier op de juiste plek.

Solliciteer nu