Vacature Service Assistent Club Manager Toolenburg

HealthCity Toolenburg

Service Assistent Club Manager

Toolenburg - 32 uur - per direct

HealthCity is een groeiende, dynamische organisatie die voortdurend in ontwikkeling is. Met 6 clubs in Nederland is HealthCity een gevestigd merk op de Nederlandse markt. Wij bieden een 5-sterren service en begeleiding, de beste trainers, groepslessen en Wellness in een luxe omgeving. Onze missie is “Bringing People Bliss”; dagelijks focussen wij op het creëren van een unieke beleving voor onze leden. Medewerkers van HealthCity zijn zeer gedreven, bruisen van energie en gaan informeel met elkaar om. We blijven innoveren en verbeteren en zijn op zoek naar medewerkers die graag met ons meegroeien.

Voor onze vestiging in Toolenburg zijn wij op zoek naar een

Service Assistent Club Manager

Als Service ACM ben jij verantwoordelijk voor de service op de club en eerste aanspreekpunt voor onze leden. Je verwerkt de feedback van onze leden in ons servicesysteem (Service Cloud), neemt contact op met non-users en leden die hun lidmaatschap hebben opgezegd. Je geeft leiding aan de receptie, kids club, wellness, onderhoud en schoonmaak medewerkers. Verder beheer je de clubleden- en debiteurenadministratie en controleert de kas. Ook ben je verantwoordelijk voor het opstellen van de personeelsroosters en verricht je activiteiten in de club om leden behoud en ledentevredenheid te optimaliseren.


Doel van de functie

Als Service ACM ben je verantwoordelijk voor het behalen van meerdere doelstellingen in samenwerking met de Clubmanager: kort samengevat zijn de primaire doelstellingen:

 1. Zorgdragen voor uitstekende serviceverlening naar al onze (potentiele) leden voor een hoge ledentevredenheid en ledenbehoud.
 2. Het garanderen van een goed lopende dagelijkse operatie aan de receptie en op de kids club.
 3. Het geven van adequate ondersteuning aan het salesproces met als doel clubleden toename en ledenbehoud.Persoonlijk profiel
Jij bent gepassioneerd over fitness. Je bent vriendelijk, biedt altijd goede service en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Maar jij biedt meer. Ben jij:

 • Je beschikt bij voorkeur over enige jaren leidinggevende ervaring.
 • Bij jou staat service altijd voorop, gastheerschap zit in jouw DNA.
 • Je bent cijfermatig (planning technisch) en organisatorisch ingesteld.
 • Je bent in staat vragen van clubleden afstemmen op het aanbod van producten binnen de gestelde marges en mogelijkheden.
 • Je beschikt over een sterke motivatie, hebt mensenkennis en bent servicegericht ingesteld.
 • Je probeert dagelijkse werkdoelen te bereiken, dan wel te overtreffen zodat de verwachtingen van clubleden worden overtroffen.
 • Je bent flexibel inzetbaar.
 • Je gaat probleemoplossend te werk.
 • Je bent vriendelijk, representatief en stressbestendig.
 • Je hebt kennis van bepaalde softwaresystemen (Excel, Word, Service Cloud)
 • Indien nodig ben je bereid om (onverwachts) in te vallen voor teamleden en/of extra uren te komen werken.
 • Je bent er ten alle tijden van bewust dat het receptieteam het visitekaartje is van de club, zowel voor huidige als potentiële klanten en streef je te allen tijde naar het verhogen van de ledentevredenheid.Je hebt affiniteit met sport en bij voorkeur met fitness, Groepsfitness en Personal Training


Wat bieden wij:
Naast deze uitdagende functie bieden we je ook het volgende:

 • Gezellige teamuitjes en een inspirerende werkomgeving.
 • Je maakt deel uit van een groeiend bedrijf met circa 300 medewerkers, waar met veel energie en een actieve houding wordt gewerkt.
 • De mens staat bij ons voorop. Daarom staat bij HealthCity persoonlijke aandacht centraal, maar vinden we het ook belangrijk dat jij in deze rol veel mogelijkheden krijgt om je te ontwikkelen.

Solliciteer nu

Voel jij je aangesproken?

Spreekt het persoonlijk profiel jou aan en zie jij je als onze nieuwe Service ACM? Reageer dan snel via:

recruitment@healthcity.nl

Voor meer informatie over onze moderne club met uitgebreide luxe faciliteiten kijk op onze website www.healthcity.nl.

*Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Waarom werken bij HealthCity?

De fitnesswereld is altijd in beweging. Dat maakt werken bij HealthCity extra leuk, omdat we continue bezig zijn met vernieuwen en verbeteren. Samen met 300 HealthCity medewerkers streven we ernaar om de meest luxueuze fitnessketen van Nederland te worden. Jouw collega’s bij HealthCity zijn gedreven, bruisen van energie en gaan informeel met elkaar om. Samen even een balletje slaan op de tennisbaan is zeker mogelijk (en gratis, want als je werkt bij HealthCity mag je onbeperkt trainen in de sportclub). Wil je werken in een groeiende, dynamische organisatie met een sterke focus op service? Dan ben je hier op de juiste plek.

Solliciteer nu