8 weken 50% korting
Meer info arrow-right Created with Sketch.

OUTDOOR

Trainen in de buitenlucht

Aanmelden

Buiten sporten

Trainen in de buitenlucht is niet alleen leuk, het is ook heerlijk ontspannend. Denk maar aan de zonnestralen die je gezicht verwarmen, het inademen van frisse lucht en de geur van dauw op de bladeren. Wist je dat sporten in de buitenlucht ook hartstikke gezond is? Zo krijgt je humeur een enorme boost, het versterkt je weerstand en verhoogt je concentratie!

Trainen in de buitenlucht is gezond
Buiten sporten heeft nog veel meer voordelen:

  • Jezelf omgeven door de natuur zorgt voor een ontspannen gevoel en minder stress.
  • Het stimuleert je creativiteit en probleemoplossend vermogen.
  • Je lichaam maakt vitamine D aan, wat niet alleen zorgt voor een gezond kleurtje, het draagt ook bij aan sterke botten.
  • Blootstelling aan voldoende licht zorgt voor een beter slaapritme.
  • Als je traint op diverse ondergronden, wordt je training net iets uitdagender.
  • Vaak ga je veel langer door met sporten en geef je minder snel op. Waar je op de loopband misschien allang was gestopt, ben je in de buitenlucht zo ineens een half uur verder.

Outdoor trainen

HealthCity Amstelveen en HealthCity Hoofddorp hebben een outdoor Fitness en Bootcamp park. Dit stoere park heeft een waanzinnig gaaf parcours met allemaal vette apparaten een heus trackfield. Ben jij fan van obstacles, bootcamp of hardlopen? Dan kan je bij onze sportschool heerlijk werken aan je kracht en conditie in de buitenlucht. Bij HealthCity Amstelveen Premium, HealthCity Badhoevedorp en HealthCity Hoofddorp heb je ook de mogelijkheid om buiten op de tennisbanen een balletje te slaan.

Geniet van de buitenlucht en kom sporten bij HealthCity! Zeker als je heel de dag binnen zit, zal je veel voordelen halen uit het buitensporten. Waar wacht je nog op?

Gratis Try-out

Uitsluitend tour/training in onze club op afspraak
Beleef de nieuwste trainingsvormen
Ontdek de nieuwste groepslessen
Sauna, kidsclub en drankjes
Gratis Dagpas
Gratis Try-out