Groepslessen

Selecteer je club en plan je workouts

Daag jezelf uit

Spierkracht opbouwen, calorie├źn verbranden of je conditie verbeteren? Bij HealthCity doen we er alles aan om te zorgen dat jij je doel bereikt. Daarom hebben we een breed aanbod aan groepslessen. Van een energieke en uitdagende HIIT sessie tot een relaxte yogales, er is altijd een workout die bij je past. Onze enthousiaste trainers motiveren je om het maximale uit jezelf te halen. Ga tot het uiterste en word fitter dan ooit!

HealthCity Amstelveen
  • HealthCity Amstelveen
  • HealthCity Amstelveen Zuid
  • HealthCity Kralingen
  • HealthCity Oisterwijk
  • HealthCity Vught
  • HealthCity Waalwijk

HealthCity app

Met de nieuwe HealthCity app heb je altijd een actueel rooster, trainingsschema's en talloze oefeningen binnen handbereik. Al je favoriete groepslessen inplannen gaat nu nog makkelijker! Download direct de HealthCity app.

Download de app

Les Mills lessen

Les Mills groepslessen zijn de beste manier om jouw gewenste motivatie, inspiratie en resultaten te behalen. Door samen te sporten krijg je energie om net dat beetje extra te geven. En het is natuurlijk hartstikke gezellig! Elke 3 maanden wordt een les vernieuwd met een nieuwe choreografie en nieuwe muziek. Je zult je nooit vervelen, beloofd! De lessen van Les Mills zijn pittig maar geschikt voor iedereen. Doe je mee?

Lees meer

HIIT it!

Een effectieve training waarbij je het uiterste van jezelf vraagt. Je zweet, raakt buiten adem en krijgt het zwaar. Maar na een goede High Intensity Interval Training voel je je energieker dan ooit! Met HIIT versterk je je kracht en vergroot je je uithoudingsvermogen. Bovendien geeft deze intensieve les een enorme boost aan je stofwisseling. Zelfs tot 24 uur na je workout blijft je lichaam vet verbranden!

Body & Mind

Altijd al een soepel en flexibel lichaam willen hebben? Of ben je op zoek naar innerlijke rust? Bij de Body & Mind lessen van HealthCity staat de balans tussen lichaam en geest centraal. Van pilates en meditatie tot yoga: er is altijd een les die aansluit bij jouw doelen. Tijdens deze lessen werk je aan een sterke core en besteed je veel aandacht aan je ademhaling. Je zult zien dat je sterker wordt, zowel mentaal als fysiek!

Ontdek meer

Groepslessen

Boek dagpas

Uitgebreide tour in een club naar keuze
Beleef de nieuwste trainingsvormen
Ontdek de nieuwste groepslessen
Sauna, kidsclub en drankjes
Gratis Dagpas
Boek dagpas