Sport bij HealthCity

Het hele jaar fit!

Sport gratis tot 1 maart

Bij HealthCity vind je alles onder één dak: van uitdagende workouts, onbeperkt trainen tot luxe wellness faciliteiten.

Om je te motiveren om het nieuwe jaar gezond te beginnen (en fit te blijven) biedt HealthCity jou een superdeal aan:

Word nu lid bij HealthCity en sport gratis tot 1 maart 2020!
+ ontvang een sporttas van HealthCity.

Onbeperkt trainen

Bij HealthCity kun je onbeperkt fitnessen wanneer je maar wilt. Met professionele apparatuur en persoonlijke begeleiding bieden we alles voor de ultieme kracht- en cardioworkout. Onze instructeurs staan altijd voor je klaar voor advies, uitleg en inspiratie.

Wissel je graag af met een groepsles? Met meer dan 75 uitdagende workouts per week is er altijd een les die bij je past. Haal het maximale uit jezelf met HIIT sessies, krachttrainingen en Body & Mind lessen. Door samen te sporten blijf je goed gemotiveerd!

Personal Training

Afvallen, meer kracht of herstellen van een blessure? Wat je doel ook is, HealthCity biedt alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Start vandaag nog met 1-op-1 begeleiding, voedingsadvies en een doelgericht plan op maat. Onze Personal Trainers weten je goed te motiveren en zorgen ervoor dat jij tot het uiterste gaat.

Heerlijk ontspannen

Goed voor je lichaam zorgen gaat verder dan regelmatig sporten en gezond(er) eten. Wil je totale ontspanning, minder spierpijn en je stofwisseling een boost geven? Sluit je sportsessie af met een bezoek aan onze heerlijke spa en wellness. Geniet van een massage, neem een duik in het zwembad of kom volledig tot rust in de sauna. Onze luxe wellnessfaciliteiten zijn ideaal om je even te ontdoen van alle drukte.

Word nu lid bij HealthCity

Begin vandaag met je goede voornemens en sport gratis tot 1 maart 2020 (+ ontvang een sporttas)!


Voorwaarden:
- Geldig bij aanschaf van een 1- of 2-jarig abonnement.
- Niet geldig i.c.m. andere acties.

- De actie is geldig t/m 31 januari 2020.


Start nu