8 weken 50% korting
Meer info arrow-right Created with Sketch.

Premium Fitness

Uitgebreid fitness- en wellness aanbod

Aanmelden

start met trainen

De allernieuwste apparatuur, professionele begeleiding en luxe kleedkamers. Bij HealthCity bieden we optimaal comfort in een ongedwongen clubsfeer, persoonlijke aandacht en een compleet fitness- en wellnessaanbod.

Onbeperkt trainen

Bij HealthCity kun je onbeperkt fitnessen wanneer je maar wilt. Met professionele apparatuur en persoonlijke begeleiding bieden we alles voor de ultieme kracht- en cardioworkout. Zo kun jij optimaal trainen. Wissel je graag af met een groepsles? In al onze clubs bieden wij de hele dag door diverse workouts aan, waar je kosteloos aan mee kunt doen!

We will get you there

HealthCity biedt alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu wilt trainen voor een marathon, wilt afvallen of beter in je vel wilt zitten. Met onze afwisselende trainingen, intensieve groepslessen en professionele begeleiding maak je op een leuke en effectieve manier jouw dromen waar. Onze instructeurs en Personal Trainers staan altijd voor je klaar om je te helpen met advies, uitleg en inspiratie. Wij doen er alles aan om jou je doel te laten behalen!

Gratis Try-out

Uitsluitend tour/training in onze club op afspraak
Beleef de nieuwste trainingsvormen
Ontdek de nieuwste groepslessen
Sauna, kidsclub en drankjes
Gratis Dagpas
Gratis Try-out