Body & Mind

Van pilates en meditatie tot yoga: er is altijd een les die aansluit bij jouw doelen.

Body & Mind lessen

Heb je altijd al een flexibel en soepel lichaam willen hebben? Of ben je op zoek naar innerlijke rust en een sterke mind? Bij de Body & Mind lessen staat de balans tussen lichaam en geest centraal.

HealthCity biedt diverse Body & Mind lessen aan. Zo is er altijd een les die aansluit bij jouw persoonlijke doelen. Bij deze workouts werk je aan een sterke core en wordt er veel gelet op ademhaling. Je zult zien dat je sterker wordt, zowel mentaal als fysiek!

Bekijk het rooster

Groepslessen

Nu even concreet. Aan wat voor lessen moet je denken?

Pilates
Wil je een sterk en soepel lichaam zonder het te zwaar te belasten? Dan is pilates iets voor jou! Bij deze effectieve training versterk je al je spiergroepen en focus je op je houding, stabiliteit en ademhaling. Het belangrijkste doel van Pilates is het opbouwen van een super sterke core.

Body Balance
Breng je lichaam in balans en verbeter je lichaamshouding en flexibiliteit met Body Balance. Een workout met elementen van yoga, Pilates en Tai Chi.

Yin Yoga
Rust, rust en nog eens rust. Bij deze rustige yogavorm oefen je een serie zittende of liggende houdingen waarbij je spieren ontspannen en je een lichte druk uitoefent op gewrichten en bindweefsel. De poses houd je voor een langere tijd vast, meestal zo’n 5 minuten. Yin Yoga maakt je lichaam flexibel, en met veel meditatie zorgt het voor mentale ontspanning.

Flow yoga
Een zachte en dynamische yogales, waarbij de houdingen elkaar met vloeiende bewegingen opvolgen. Afwisselend inspannende en ontspannende houdingen in een iets hoger tempo dan een reguliere Hatha yogales.

Yin Meditatie
Volg je ademhaling, observeer je gedachten en kom weer in het ‘hier en nu’. Meditatietraining leidt tot minder stress en angst en helpen je bij het loslaten van negatieve gedachten.

Power yoga
Power Yoga is geschikt voor de sportieve Yogi die zich ’t liefst focust op het lichamelijke gedeelte van yoga. Een actieve en intense vorm van yoga waarbij je al spieren gebruikt. Je buikspieren worden in ieder geval aan het werk gezet!

Hatha yoga
Heb je nog nooit yoga gedaan? Deze klassieke vorm van yoga wordt in Nederland het meest beoefend en is een perfecte vorm om kennis te maken met yoga. Tijdens deze les wissel je dynamische en statische oefeningen af met ademhalingsoefeningen. Hatha Yoga helpt stress verminderen, het geeft energie en brengt innerlijke rust en ontspanning.

Vinyasa yoga
Een vloeiende en dynamische vorm van yoga waar verschillende houdingen elkaar afwisselen op het ritme van je ademhaling. Vinyasa Yoga is een actieve vorm van yoga en helpt tegen onrust en stress.

Gratis Try-out

Uitsluitend tour/training in onze club op afspraak
Beleef de nieuwste trainingsvormen
Ontdek de nieuwste groepslessen
Sauna, kidsclub en drankjes
Gratis Dagpas
Gratis Try-out