Bedrijfsfitness

Kom in beweging

Talloze onderzoeken tonen aan: gezonde werknemers zijn productiever én verzuimen minder. Wil je jouw werknemers of collega’s stimuleren om een gezonde levensstijl te omarmen en meer te bewegen? HealthCity helpt je graag! Wij bieden drie opties aan:

Bedrijfsfitness

Geef je werknemers iets bijzonders: korting bij HealthCity! Je kunt bijvoorbeeld een deel meebetalen aan het abonnement in de vorm van een werkgeversbijdrage. Ook is het mogelijk dat werknemers het abonnement betalen van het brutosalaris i.p.v. nettosalaris, waardoor ze genieten van belastingvoordeel. Zo heb je als werkgever geen extra kosten, maar kun je wel de leukste werknemers binnenslepen door goede secundaire arbeidsvoorwaarden te bieden. Klinkt aantrekkelijk toch?

Teambuilding events

Skip het standaard bowlingsuitje of de jaarlijkse BBQ. Met een gezamenlijke zweetsessie krijgt het team pas écht een hechte band! Versterk het teamgevoel met leuke actieve trainingen, gegeven door ervaren trainers. Neem contact met ons op en in overleg stellen we de leukste sportactiviteiten samen. Zowel indoor als outdoor is mogelijk. Waar wacht je nog op?

Actieve workshops

Aan één workout of teambuildinguitje niet genoeg? HealthCity organiseert speciale workshops. Wil jij bijvoorbeeld samen met je team trainen voor de Dam tot Damloop? Of met alle medewerkers meedoen aan de Elfstedentocht? Geef je op voor een training bij HealthCity! Wij creëren 1-op-1 workshops die zowel indoor als outdoor gegeven kunnen worden. Precies zoals jij wilt.

De voordelen

Gezonde en fitte werknemers zorgen voor een gezond bedrijf. Maar er zijn meer voordelen:

  • Hogere arbeidsproductiviteit
    Werknemers die regelmatig sporten zijn fitter en productiever. Een gezond en tevreden team werkt harder en met meer toewijding. En halen nog nèt die ene deadline.
  • Betere concentratie
    Uit onderzoek van het Nederlands Instituut voor Sport & Bewegen blijkt dat een werknemer die fysiek en mentaal fit is zich beter kan focussen. Hierdoor is het werk van hogere kwaliteit.
  • Minder kans op verzuim
    Je wilt natuurlijk voorkomen dat iemand een burn-out krijgt of ziek wordt. Sportende werknemers voelen zich minder gespannen. Ook verzuimen ze gemiddeld 6 dagen per jaar minder. Uit onderzoek van PWC en TNO blijkt dat fitte werknemers het Nederlandse bedrijfsleven maar liefst 240 miljoen euro kan opleveren.


Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden via HealthCity Bedrijfsfitness.