Outdoor Sporten
Boek hier arrow-right Created with Sketch.

Outdoor sporten

#healthcityoutdoor

Meer info

Outdoor training

Goed nieuws! Vanaf maandag 18 mei mag jij op ons buitenterrein sporten. Bekijk het rooster in de HealthCity app en boek hier jouw outdoor training. Uiteraard hebben wij alle regels vanuit het RIVM opgevolgd om het mogelijk te maken op veilige afstand te kunnen sporten. (muv. onze locatie in Den Haag, hier is geen buitenterrein aanwezig)


Let op: Onze clubs blijven verder nog wel tijdelijk gesloten. Helaas is het nog niet mogelijk om binnen te sporten en wachten wij op meer duidelijkheid vanuit de overheid.

Outdoor training

Benieuwd naar het nieuwe outdoor rooster? Bekijk hier en boek snel jouw outdoor workout!
Meer info

Kids Outdoor Bootcamp

Goed nieuws! Bekijk hier de het rooster van de Kids Outdoor Bootcamp trainingen
Bekijk hier

FAQ

Buiten sporten is momenteel alleen mogelijk. Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.
Meer info

HealthCity app

Check hier het outdoor rooster in onze HealthCity app en boek jouw workout!
Download hem hier

YouTube

Liever via ons YouTube kanaal de workouts bekijken? Dat kan, bekijk ze hier!
Bekijk hier

Locaties

HealthCity heeft luxe sportclubs door heel Nederland. Fitness, groepslessen, wellnessfaciliteiten, kidsclub en meer! Kom langs en ervaar het zelf bij de dichtstbijzijnde club in jouw buurt.

Fitness

Bij HealthCity kun je onbeperkt fitnessen wanneer je maar wilt. Maak gebruik van de allernieuwste apparatuur voor de ultieme kracht- en cardioworkout. Onze instructeurs staan altijd voor je klaar voor advies, uitleg en inspiratie.

Meer Info

Groepslessen

Haal het maximale uit jezelf. Met HIIT sessies, ultieme krachttrainingen en Body & Mind lessen ga jij tot het uiterste. Geschikt voor elk trainingsniveau.

Meer Info

Personal training

Afvallen, meer kracht of herstellen van een blessure? Jouw doel staat voorop. Bij HealthCity kun je terecht voor 1-op-1 begeleiding, voedingsadvies en een doelgericht plan op maat.

Meer Info

Wellness

Maak gebruik van onze luxe wellnessfaciliteiten. Pamper jezelf met een bezoek aan de sauna, stoombad, zonnebank of zwembad. Bekijk de faciliteiten op jouw club.

Meer Info

Outdoor

Buiten sporten wordt een feest op de outdoor fitness en bootcamp. Heerlijk in de buitenlucht werken aan je kracht en conditie. Of een balletje slaan op een van onze tennisbanen.

Meer Info

Body & mind

HealthCity biedt een ruim aanbod aan Body & Mind workouts. Van yoga, pilates en body balance tot meditatie. Je zult zien dat je sterker wordt – zowel mentaal als fysiek!

Meer Info

Sportbar

Verwen jezelf na je training met een heerlijke verse shake, gezonde lunch of diner in een van onze sportbars.

Meer Info

Kidsclub

Onbezorgd sporten of ontspannen terwijl de kids worden vermaakt in de Kidsclub van HealthCity. Geen oppas meer nodig! Dagelijks geopend, gratis toegang.

Meer Info

Gratis dagpas

1 dag vrijblijvend toegang tot de club
Professionele fitnessapparatuur
De nieuwste groepslessen (o.a. Les Mills)
Gratis gebruik van wellness en Kidsclub
Dagpas aanvragen
Gratis dagpas