TIJDELIJK GESLOTEN
meer info arrow-right Created with Sketch.

Tijdelijk gesloten

#healthcitythuis

FAQ Corona

Tijdelijk gesloten

In verband met het coronavirus roept de overheid duidelijk op om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken. Wij als HealthCity vinden het het onze verantwoordelijkheid om onze leden en onze medewerkers te beschermen en om deze reden hebben wij besloten tot in ieder geval 6 april onze clubs te sluiten.

Het allerbelangrijkste: zorg in deze tijd goed voor jezelf én voor elkaar! Wij zullen ervoor zorgen dat we voldoende trainingsmogelijkheden voor thuis aanbieden, zodat je wel in beweging kan blijven.

#healthcitythuis

Check onze social media kanalen om de laatste online workouts te volgen! #healthcitythuis
Start vandaag

HealthCity app

Zo kun je eenvoudig sporten met onze gratis HealthCity app, vol met diverse workouts voor thuis.
Download hem hier

Less Mills online

Bekijk hier meer dan 100 online groeplessen die jij thuis kunt volgen.
Bekijk ze hier

FAQ

Vanwege het corona virus zijn wij tijdelijk gesloten. Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen.
Meer info

Locaties

HealthCity heeft luxe sportclubs door heel Nederland. Fitness, groepslessen, wellnessfaciliteiten, kidsclub en meer! Kom langs en ervaar het zelf bij de dichtstbijzijnde club in jouw buurt.

Fitness

Bij HealthCity kun je onbeperkt fitnessen wanneer je maar wilt. Maak gebruik van de allernieuwste apparatuur voor de ultieme kracht- en cardioworkout. Onze instructeurs staan altijd voor je klaar voor advies, uitleg en inspiratie.

Meer Info

Groepslessen

Haal het maximale uit jezelf. Met HIIT sessies, ultieme krachttrainingen en Body & Mind lessen ga jij tot het uiterste. Geschikt voor elk trainingsniveau.

Meer Info

Personal training

Afvallen, meer kracht of herstellen van een blessure? Jouw doel staat voorop. Bij HealthCity kun je terecht voor 1-op-1 begeleiding, voedingsadvies en een doelgericht plan op maat.

Meer Info

Wellness

Maak gebruik van onze luxe wellnessfaciliteiten. Pamper jezelf met een bezoek aan de sauna, stoombad, zonnebank of zwembad. Bekijk de faciliteiten op jouw club.

Meer Info

Outdoor

Buiten sporten wordt een feest op de outdoor fitness en bootcamp. Heerlijk in de buitenlucht werken aan je kracht en conditie. Of een balletje slaan op een van onze tennisbanen.

Meer Info

Body & mind

HealthCity biedt een ruim aanbod aan Body & Mind workouts. Van yoga, pilates en body balance tot meditatie. Je zult zien dat je sterker wordt – zowel mentaal als fysiek!

Meer Info

Sportbar

Verwen jezelf na je training met een heerlijke verse shake, gezonde lunch of diner in een van onze sportbars.

Meer Info

Kidsclub

Onbezorgd sporten of ontspannen terwijl de kids worden vermaakt in de Kidsclub van HealthCity. Geen oppas meer nodig! Dagelijks geopend, gratis toegang.

Meer Info

Gratis dagpas

1 dag vrijblijvend toegang tot de club
Professionele fitnessapparatuur
De nieuwste groepslessen (o.a. Les Mills)
Gratis gebruik van wellness en Kidsclub
Dagpas aanvragen
Gratis dagpas