Mark

Hier weer een stukje tekst dit keer van Mark Dijks. Geweldige klant waar altijd een hoop mee gelachen wordt. Hij heeft het stukje dan ook heel leuk opgesteld kijk maar of je er iets mee kan! Ik verwacht er nog zeker eentje. Zie onderstaande (foto is bijgevoegd).

Ik heb Yanick voor het eerst ontmoet in september 2015. Ik had mij ingeschreven bij HealthCity. Als "service" krijg je drie trainingslessen met een Personal Trainer ter kennismaking. Ik heb het geweten. Ik heb altijd wel wat gesport, dus ik dacht dat het wel mee zou vallen. Yanick heeft me toen oefeningen laten doen, dat heb ik geweten. Ik kon na die les amper mijn schoenen nog uitdoen en alles deed zeer. Ik heb daarna ook ontzettende spierpijn gehad. dat was echt verschrikkelijk.

Die eerste training met Yanick (en zeker de afloop ervan) heeft mij wel duidelijk gemaakt dat ik ontzettend verkeerd bezig ben geweest. Na die drie eerste proeflessen heb ik bij Yanick PT lessen bijgeboekt. Ik moet zeggen dat dit mij heel goed bevalt.

Met de nodige humor en afwisseling in de oefeningen, houdt hij de PT lessen boeiend en uitdagend. Soms iets te uitdagend, maar dat is zijn enthousiasme. Ik moet wel zeggen dat ik daaraan ook debet ben. Ik heb voor mezelf een aantal doelen gesteld met het trainen en dankzij de PT lessen van Yanick, maar ook dankzij de trainingsschema's die hij voor mij gemaakt heeft en zijn voedingsadviezen loopt alles volgens plan. Ik zie zelf het resultaat. Wat belangrijker is, ik voel me gewoon een stuk lekkerder.

Wat betreft zijn voedingsadviezen: Bijna alles wat lekker is, is fout. Bijna alles wat niet lekker is, is goed (tenzij je van magere franse kwark en vis houdt).

Ik heb wel moeten wennen aan zijn taalgebruik. Als Yanick zegt "wij gaan iets doen" dan bedoelt bij daarmee, Jij doet het zware werk en ik zal wel kijken of je het goed doet. Ik hoop niet dat hij thuis ook zo is als hij zegt "Kom, we gaan de afwas doen".

Ik ga gewoon door met de PT lessen van Yanick totdat ik mijn doelen behaald heb. Met zijn hulp gaat dat zeker lukken. Ik heb nu alweer zin in de volgende PT les. Ik ben benieuwd wat voor oefeningen hij nu weer verzonnen heeft.