GRIT®

Gratis Proefles Bekijk groepslesrooster

GRIT® is een Les Mills intensieve 30-minuten durende team training, waarbij je de grote spiergroepen hard traint met gebruik van gewichten en een step (een verhoging waar je op en af stapt). Houd je van lichamelijke uitdagingen, dan is GRIT® is de ideale workout, waarbij de focus ligt op het verbeteren van je conditie en het fitter maken van je lichaam. Tijdens de trainingen word je gestimuleerd door stevige uptempo muziek, die het energieniveau vanzelf doet stijgen.

GRIT® advies

  • Met al 1 of 2 lessen per week zul je al resultaat gaan zien van de GRIT® training.
  • Draag gewone sportkleding en neem voldoende water mee
  • Kom met de juiste instelling naar de les, je weet dat je lichamelijk uitgedaagd gaat worden.

De voordelen van GRIT®

  • Je verbetert je snelheid en explosiviteit en wordt super fit. Je verbrandt uren na je workout nog steeds vet, omdat je metabolisme harder moet werken.
  • Je versnelt je vetafbraak en spieropbouw, omdat je de aanmaak van groeihormonen stimuleert.

Hoe verloopt een GRIT® les

Bij een GRIT® workout wordt kracht en conditie gecombineerd. Bij de warming up wordt gelijk je hartslag al verhoogd. Na de warming up zul je verschillende kracht- en conditieoefeningen doen met de barbells en losse gewichtsschijven (deze zijn aanwezig). Hierna zullen zware krachtoefeningen volgen voor de armen, buik en voor de benen. Als je hartslag op het hoogste punt ligt, zul je de laatste blokken van High Intensity Interval Training nog moeten volbrengen. Dat betekent dus flink doorbijten! Als laatste beginnen we met de cooling down door middel van de core trainingstrack en enkele rekoefeningen. Wij verzekeren je dat je met een voldaan gevoel naar huis gaat!

Andere groepslessen van Les Mills die je bij HealthCity kunt volgen zijn BodyCombat, BODYPUMP®, BODYBALANCE® en BODYATTACK®.

Bekijk bij welke HealthCity bij jou in de buurt je een Les Mills GRIT ® training kunt volgen

Gratis Proefles Bekijk groepslesrooster