BODYJAM®

Gratis Proefles Bekijk groepslesrooster

BODYJAM® is de unieke cardio-workout, ontwikkeld door Les Mills, waarbij dans en beweging zorgen voor het verbranden van calorieën en fitter worden van jouw lichaam. De speciaal geslecteerde muziek en onze bewegelijke instructeurs zorgen voor een waar feestje tijdens deze swingende lessen. Dans jezelf fit en soepel met de laatste dansmoves en muziek. Iedere drie maanden wordt de choreografie en muziek aangepast naar de laatste trends, zoals je dat gewend bent bij Les Mills groepslessen.

BODYJAM® voor iedereen

De BODYJAM® lessen staan bol van de dans workouts met veel herhalingen. Het enige wat je nodig hebt is een gevoel voor ritme en coördinatie, de rest leer je vanzelf tijdens de lessen en van de instructeur. BODYJAM® is geschikt voor alle fitnessniveaus. In het begin zal het even wennen zijn om de bewegingen feiloos uit te voeren, maar na 2-3 lessen ben je verslaafd en ga je mee in het ritme van de groep!

De voordelen van BODYJAM®

  • Dans jezelf fit en verbrand calorieën tegelijkertijd
  • Verbeter je coördinatie
  • Expres yourself, verhoog je zelfexpressie
  • BODYJAM® is een feestje, voel je spieren branden!

Hoe ziet een BODYJAM® les eruit

De les begint met een rustige warming-up met eenvoudige bewegingen, zodat ieder lichaamsdeel opgewarmd wordt. Vervolgens gaan we naar de repetitie fase, waarin de nieuwste danstrends worden geoefend. Uiteraard is ook de muziek speciaal geselecteerd voor deze dansworkouts. Iedere repetitie fase wordt gevolgd door een Break-Out prestatie. Hierbij ga je volledig los met de dansoefeningen die je net hebt aangeleerd. De cooling-down, de Groove Down fase, bestaat uit het rekken en strekken van je spieren, zodat je weer op een verantwoorde manier tot rust komt.

Andere groepslessen van Les Mills die je bij HealthCity kunt volgen: BODYPUMP®, BODYCOMBAT®, BODYBALANCE®, BODYSTEP®, BODYVIVE®.

Bekijk bij welke HealthCity bij jouw in de buurt je een Les Mills BODYJAM® training kunt volgen.

Gratis Proefles Bekijk groepslesrooster