BODYATTACK®

Gratis Proefles Bekijk groepslesrooster

BODYATTACK® is de high energy interval training van HealthCity ontwikkeld door Less Mills. Deze training combineert atletische bewegingen met aerobe kracht en stabilisatie oefeningen. De bewegingen zijn eenvoudig uit te voeren en geschikt voor iedereen met een gemiddeld fitnessniveau. De speciaal geselecteerde opzwepende muziek, de superdynamische oefeningen en instructeur zorgen ervoor dat je extra gemotiveerd wordt om jouw fitnessdoelen te behalen. Deze high impact training veranderd iedere 3 maanden van oefeningen en muziek, zoals je gewend bent bij Les Mills trainingen.

BODYATTACK® hoe het werkt

  • Tijdens de BODYATTACK® training draag je comfortabel zittende sportkleding, wij raden een korte broek en shirt aan, want zweten zul je!
  • Zorg ook voor een flesje water of sportdrank en een handdoek
  • Wil je optimaal resultaat halen uit de BODYATTACK® training, volg dan 3x per week een groepsles, maar zorg wel voor minimaal een dag rust tussen de trainingen.

De opzwepende muziek en enthousiaste instructeurs motiveren alle deelnemers om het uiterste uit de training te halen. De dynamiek die uit de groep komt zorgt ervoor dat je meer plezier en betere resultaten uit jouw workout haalt.

De voordelen van BODYATTACK®

  • In 55 minuten verbrandt je veel calorieën
  • Verbetering van de conditie en uithoudingsvermogen
  • Ontwikkeling van meer kracht
  • Full-body cardio workout, verhoging hart- en longcapaciteit
  • Verbetering van coördinatie en lenigheid
  • Verbetering van je algehele lichaam(svorm), betere houding

Hoe ziet een BODYATTACK® les eruit

De BODYATTACK® lessen worden opgebouwd volgens een vast schema. In deze cardiotraining wordt jouw snelheid, conditie en kracht getraind en verbeterd. De muziek zorgt voor extra motivatie en de energie die uit de groep komt, motiveert iedereen om net even harder en verder te gaan.

Onze professionele Les Mills instructeurs beginnen altijd met een warming-up, waarna de oefeningen geleidelijk intensiever worden. Vervolgens wordt je meegenomen in een intensieve piek, gericht op het boven- en onderlichaam. Laat je meeslepen door de groep en de opzwepende muziek! Iedere BODYATTACK® training eindigt met een cooling down, gericht op het herstellen en rekken en strekken van je de gebruikte spieren.

Andere groepslessen van Less Mills die je bij HealthCity kunt volgen zijn BODYBALANCE®, BODYCOMBAT® en BODYPUMP®. Bekijk bij welke HealthCity bij jou in de buurt je een Les Mills BODYATTACK® training kunt volgen. 

Gratis Proefles Bekijk groepslesrooster