garage

Wijzigingen wat betreft de regels voor het gebruik van de garage

Er heeft een eerdere communicatie plaatsgevonden over het gebruik van de garage, welke als service in het lidmaatschap wordt aangeboden namens HealthCity. Wij zijn echter de huurders van deze garage en hebben ons te houden aan de gestelde regels. De laatste periode zijn er een aantal wijzigingen in de regels met betrekking tot de veiligheid opgetreden welke wij graag met jullie willen delen.

Algemene punten:

  • De pas is persoonlijk gekoppeld aan een account en is daarom te achterhalen wie de gebruiker is. Het overgeven van de pas is niet toegestaan
  • Gebruik garage is gekoppeld aan de openingstijden van de club, met een maximale parkeertijd van 3 uur

De punten die veranderd zijn voor de veiligheid van de garage;

1) Na het inchecken bij de slagbomen kan er vanaf de tweede verdieping en hoger geparkeerd worden op het parkeerdek. Dit is achter het grijze hek. De incheck met de pas wordt geregistreerd en het systeem verwacht dan een auto langs dit hek. Er moet dus op het parkeerdek geparkeerd worden om deze scan te laten gebeuren. Indien het hek dicht is moet er zo dicht mogelijk naar het hek gereden worden (lees enkele centimeters!). Indien het hek dan nog niet open gaat betekent het dat dit parkeerdek vol is en dient men hoger te kijken. Het is niet toegestaan om op de fileparkeerplekken op het tussendek te parkeren.

2) Het parkeerdek dient ten aller tijden verlaten te worden middels het trappenhuis welke uitkomt op de Hertekade. Dit is de deur naast de uitrit van de garage, ofwel de deur waar men naar binnen moet na 20.00. Het is niet toegestaan de garage te verlaten middels het noodtrappenhuis. Zoals de naam het al zegt mogen deze deuren alleen open in geval van een nood. Het openen van de deuren geldt als een inbraakdetectie.

3) Wanneer men terug naar de auto wilt zal er na de incheck bij de deur op de Hertekade een tijd van 10 minuten berekend worden totdat de auto de garage heeft verlaten. Op het openhouden van de deur zit een tijdsdetectie van 2 minuten. Het is heel vriendelijk wanneer iemand de deur open houdt voor een ander alleen is dit echter niet mogelijk wanneer de deur meer dan 2 minuten open staat. Wanneer de pas in is ingecheckt dient de deur direct te sluiten, waarna men binnen 10 minuten de garage moet verlaten. Binnen 10 minuten moet de uitcheck van de auto geregistreerd zijn, ofwel de auto is langs het grijze hek gereden en de slagboom is open gegaan.

Elke pas is gekoppeld aan uw persoonlijke account in ons systeem en is daarom ook persoonsgebonden. Elke pas is dus te achterhalen inclusief de acties die hebben gevolgd bij het gebruik van de pas. De bovengenoemde regels zijn opgesteld om de veiligheid van u en uw auto te kunnen waarborgen. Dit zijn de regels die zij vragen van de garagegebruikers en dat dient opgevolgd te worden. Bij het niet opvolgen van bovenstaande regels zal er een inbraakdetectie gemeld worden waar kosten aan verbonden zijn. Het desbetreffende lid welke de regels niet opvolgt zal de opgestelde boete van €85,00 opgelegd krijgen welke bij HealthCity betaald dient te worden.